objavljeno
05 Prosinac 2023

Adventsko vrijeme u Splitu postaje još čarobnije ove godine s otvaranjem Adventa na Kampusu. Organizatori ovog čarobnog događaja, Studentski centar Split (SCST), Studentski zbor Sveučilišta u Splitu (SZST), Sveučilište u Splitu, Turistička zajednica Grada Splita i Grad Split, udružili su snage kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Advent na Kampusu službeno je otvorio svoja vrata 1. prosinca, svečanim paljenjem lampica na raskošno uređenom platou ispred Zgrade tri fakulteta koji je zablistao u blagdanskom sjaju uz pregršt bogatih i šarenih dekoracija.

Studentski centar Split pripremio je gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti sva nepca te se tako na adventskim kućicama nude tradicionalne blagdanske delicije poput kuhanog vina, kobasica, burgera i slatkih poslastica. 
Bogati program Adventa već je okupio zavidan broj posjetitelja koji su prisustvovali vikend otvaranju uz svima poznatu Gupu Best, a sinoćnji koncert grupe Magazin nadmašio je sva očekivanja. Dojmovi studenata i više su od pozitivnih te ih često nalazimo kako na Adventu spontano organiziraju druženja nakon predavanja ili rođendanske proslave.

Moramo naglasiti da su svi događaji na programu Adventa besplatni, a cijene su pristupačne svim studentima. Osim glazbenog programa, posjetitelji će imati priliku uživati u širokoj paleti aktivnosti koje će biti najavljene na društvenim mrežama Studentskog centra Split, a već danas očekuje vas posjet Sv. Nikole koji će dijeliti darove.

Svi su dobrodošli pridružiti se ovom čarobnom događaju koji će trajati tijekom cijelog prosinca. Advent na Kampusu obećava odličnu atmosferu, dobru glazbu, ukusnu hranu i nezaboravne trenutke najljepšeg razdoblja u godini!