objavljeno
21 Prosinac 2023

Uz zvuke veselih božićnih melodija i svjetlosnih instalacija koje su krasile Kampus, Advent je došao do svog vrhunca u nezaboravnom zatvaranju, obogaćenom spektakularnim nastupom popularnog glazbenog dua Matko i Brane. Taj događaj okupio je veliki broj duševljenih posjetitelja, stvarajući čarobnu atmosferu koja će sigurno ostati urezana u sjećanjima mnogih.

Kampus, već prepoznatljiv po svojoj ulozi kao središnje mjesto božićnih radosti, bio je ukrašen šarenim svjetlucavim detaljima koji su stvarali bajkovitu kulisu. Posjetitelji su uživali u raznolikim aktivnostima tijekom Adventa, ali vrhunac je svakako bio rezerviran za završnu svečanost.

Matko i Brane, poznati po svojoj iznimnoj glazbenoj virtuoznosti i nevjerojatnom spoju različitih glazbenih žanrova, preuzeli su pozornicu kako bi upotpunili večer svojim nezaboravnim nastupom. Njihova energija i karizma osvojili su srca publike već od prvog tona.

Publika nije mogla odoljeti ritmu i melodijama koje su se izmjenjivale, stvarajući nezaboravan glazbeni doživljaj. Neki su plesali, neki pjevali, a drugi jednostavno uživali u trenutku, okruženi svjetlucavim ukrasima i toplim božićnim poslasticama.

Ovo nezaboravno zatvaranje Adventa na Kampusu s Matkom i Branom nije samo obilježilo završetak blagdanske sezone, već je ostavilo trajan dojam zajedništva i radosti koja dolazi s blagdanima. Želimo vam svima sve najbolje povodom nadolazećih blagdana i nadamo se da se u još većem broju vidimo i dogodine!