objavljeno
12 Veljača 2024

Restoran Kampus poprište je najzanimljivijih studentskih događaja u Hrvatskoj. Jedan od takvih je definitivno i Semafor party pod maskama koji se održava u utorak 13. veljače s početkom u 20 sati. 

Za vrhunsku zabavu zaduženi su Mokarski tamburaši i DJ, a zadatak je studenata osmisliti što kreativniju masku jer Studentski zbor Sveučilišta u Splitu one najbolje nagrađuje putovanjem za dvije osobe u jedan od gradova SEA-EU alijanse. Destinacije su atraktivne. Malta, Španjolska, Italija i Portugal, samo su neke od mogućih zemalja posjeta. 

Prvi je ovo put da se maskenbal održava na kampusu pa i ne čudi velik interes studenata za ovu zabavu. Ono što ovaj party čini drugačijim je njegov semaforski karakter. 

Svaki će posjetitelj na ulazu dobiti boju narukvice sukladno trenutnom ljubavnom statusu. Zelena narukvica znači slobodan, žuta kompliciran status veze, a crvena zauzet pa možda ove večeri slobodni studenti pronađu partnera za nadolazeće Valentinovo. 

Za organizaciju je zadužen Studentski centar u Splitu, uz pomoć Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Splitu.

Ostalo je još malo mjesta u Restoranu Kampus pa se pozivaju studenti da što prije rezerviraju svoj stol slanjem poruke na broj 098 954 5446. Dobra vijest za sramežljivije studente koji se ne žele maskirati je ta da su maske samo preporučene, ali ne i obavezne. Oni koji se maskiraju mogu osvojiti glavnu nagradu, ali jedno je sigurno, i maskirani i nemaskirani će uživati na Semafor partiju.

Pravila nagradnog natječaja nalaze se u privitku.