objavljeno
07 Ožujak 2024
Ovogodišnja inicijativa Studentskog centra Split, poznata kao "Ocijeni spizu i nagrada je blizu", predstavlja nagradni natječaj koji potiče studente na aktivno sudjelovanje i davanje povratnih informacija o iskustvima u studentskim menzama. Osim što pruža priliku studentima da osvoje vrijedne nagrade u iznosu od preko 10.000 eura, ova igra ima dublji značaj jer omogućuje Studentskom centru da neposredno primi povratne informacije o kvaliteti hrane u njihovim restoranima te nastavi uzlaznu putanju u podizanju studentskog standarda na Sveučilištu u Splitu.

Nagradni fond ovogodišnjeg nagradnog natječaja obuhvaća niz atraktivnih nagrada kao što su dvodnevne ulaznice za UMF, laptop, mobitel, ali ipak glavna nagrada je ono što je najveći iskorak za razliku od prošle godine.
Naime, studenti mogu osvojiti besplatan smještaj za akad. godinu 24./25. ili nagradno putovanje u jedan od gradova SEA-EU alijanse čak u tri kategorije: najkorisniji ocjenjivač, najaktivniji student i račun s najviše različitih proizvoda.

Pripremite iksice, instalirajte UNISpoT aplikaciju i pravac u studentski restoran po bogate nagrade!

Kakva su pravila i tko može sudjelovati u nagradnom natječaju pogledajte u pravilniku koji je priložen u nastavku.