objavljeno
02 Srpanj 2020

Raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima , te učeničkim domovima za akademsku 2020/2021. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu. Svu dokumentaciju, obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4 i B5, ovisno o godini studija, te tekst Natječaja i tekst Pravilnika MZO-a, i sve ostale potrebne dokumente možete preuzeti u prilogu objave, odnosno ispod teksta u dokumentima za preuzimanje. Također, uz sve ostale dokumente i obrasce za preuzimanje, imate i link za prijavu preko A obrasca koji je obavezan, kao i svi ostali obrasci i dokumenti iz Natječaja. Nakon što se prijavite na A obrazac i potpišete A obrazac i Izjavu, tada treba popuniti o ovjeriti i B obrazac (ovisno o godini studija), te sve zajedno sa svom ostalom dokumentacijom poslati preporučenom poštom na adresu „Studentski centar Split“, Cvite Fiskovića 3, Split 21 000, s naznakom -Dokumentacija za natječaj u studentski dom-

Obrazac A i Izjave za prijavu na natječaj je dostupan na LINKU:  https://websc.scst.hr/sc/48/login/student


OBAVIJEST STUDENTIMA O PREUZIMANJU POTVRDA O VISINI DOHOTKA I OSTALIM PRIMICIMA OD STRANE POREZNE UPRAVA RH I DRUGIH DRŽAVA, ZA NATJEČAJ ZA UPIS U STUDENTSKE DOMOVE !

„Studentski centar Split“ će provjeravati i ishoditi podatke preko oib-a studenta prijavitelja, na natječaj za upis u studentske domove, te članova njegove obitelji, koji su na istom prebivalištu, a sve u smjeru podataka o dohocima-primanjima, i primanja mirovine, svih članova obitelji u 2019.g., i to preko prijave ON LINE sustava POREZNE UPRAVE RH (EDIP-a).
Dakle, sve podatke o primanjima obitelji na istom prebivalištu za 2019.g. „Studentski centar Split“ će dobivati preko Ministarstva financija-Porezne uprave RH, te stoga studenti iz RH ne trebaju slati potvrde porezne uprave RH, jer će ih SC preuzimati ON LINE!
Studenti podnositelji prijave će svojim potpisom na A obrascu i IZJAVI, koji se prijavljuju putem on line, preko web stranice SC-a (www.scst.unist.hr ), dati odobrenje da Studentski centar Split može prikupiti podatke o primanjima svih članova obitelji na istom prebivalištu, zajedno sa studentom podnositeljem prijave, a koji će A obrazac i IZJAVU potpisane isprintati i poslati preporučenom poštom. Napominjemo da se popunjavanje Izjave za preuzimanje primanja iz 2019.g.  odnosi samo na one studente koji traže dodatni broj bodova u natječaju za upis u studentske domove i to za akad. 2020./2021.g., a sve u odnosu na primanja obitelji na istom prebivalištu za 2019.g. !!
Napominjemo da studenti koji nisu iz RH, nego iz drugih država, moraju poslati potvrdu nadležne Porezne uprave iz njihove države, o primanjima njihove obitelji u istom prebivalištu, a primanja se odnose na 2019.g., jer sustav Porezne uprave RH nije povezan sa drugim državama, i to sve ako traže dodatan broj bodova za primanja iz 2019.g., za natječaj za upis u studentske domove za akad. 2020./2021.g. ! Također i ovi studenti moraju potpisati Izjavu suglasnosti da Studentski centar Split može provjeriti preko porezne uprave RH imaju li neka primanja u RH, naravno ako traže dodatne bodove po pitanju primanja.