objavljeno
05 Rujan 2021
U prilogu teksta se nalaze konačni rezultati natječaja za upis u studentske domove u akademskoj godini 2021./2022 . nakon odrađenog postupka prigovora na privremene rezultate natječaja.  

OBAVIJEST STUDENTIMA O NAČINU REZERVACIJA SOBA

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu, dužni su rezervirati sobu putem aplikacije na web stranici Studentskog centra. Rezervacijski sustav će biti dostupan od 8.9.2021. do 15.9.2021. na stranici Studentskog centra. Oni studenti koji ne rezerviraju sobu smatrat će se da su odustali od studentskog doma.

Prioritet pri odabiru sobe će imat oni studenti koji su ostvarili veći broj bodova na temelju uspjeha u svom školovanju sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje. Ostvarenim bodovima sukladno pravilniku dodjeljuju se dodatnih 50 bodova za svaku godinu studija. Prilikom odabira sobe vodite računa o vašim potrebama jer sve sobe nisu iste!

Odabirom sobe imate pravo odabrati i cimera/cimericu s kojim želite živjeti, s tim da cimer ili cimerica također ostvaruju pravo na studentski dom. U slučaju da vaš cimer ili cimerica nisu istog spola kao vi (npr. momak i cura, brat ili sestra) dužni ste nam se javiti putem maila kako bi vam omogućili odabir cimera/cimerice suprotnog spola u aplikaciji, i to najkasnije do 9.9.2021. Mail zamolbe s podacima (ime, prezime, oib, mail) vas i vašeg cimera će te poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mail vašeg cimera/cimerice kao znak suglasnosti da vam u aplikaciji omogućimo željeni odabir.

Rokovi useljenja i potrebna dokumentacija za useljenje u studentske domove bit će objavljena na web stranici Studentskog centra Split u sklopu objave o načinu rezervacije soba dana 8.9.2021.

Studenti koji su ostvarili pravo na Učenički-Đački dom u Splitu smještaj ne rezerviraju putem aplikacije. Način useljenja i rezervacije će biti naknadno objavljeni na web stranici Studentskog centra Split i na web stranici Učeničkog doma u Splitu.