objavljeno
27 Kolovoz 2022
REZERVACIJA SMJEŠTAJA
Ako ste ostvarili pravo na studentski dom dužni ste preko aplikacije https://www.scst.extensionengine.com odabrati željeni dom i sobu. Uz odabir sobe imate pravo i odabrati cimera/cimericu s kim želite živjeti koji su ostvarili pravo na studentski dom. Nakon odabira sobe dužni ste uplatiti 377kn/50€ za potvrdu rezervacije na račun Studentskog centra. Uplaćeni novac će vam bit vraćen nakon iseljenja iz doma. Ako u roku od 3 dana ne uplatite smještaj će vam biti otkazan i ponuđen prvom studentu ispod crte.
Detaljan postupak rezervacije sobe će biti objavljen na našim stranicama dana 5.9.2022.

USELJENJE U DOM
Useljenje u dom je moguće od 1.10. Detaljnije informacije oko useljenja će biti naknadno objavljene

POSTUPAK SPUŠTANJA RANG LISTE ZA SMJEŠTAJ U DOMU
Spuštanje rang liste za smještaj u studentske domove će započeti 15.9. na način da će se svaki student koji nije ostvario smještaj moći rezervirati smještaj putem aplikacije. Prvi ispod crte ima pravo prvi i rezervirati. Svako 20 min će se omogućiti sljedećoj osobi mogućnost rezervacije smještaja sve dok bude slobodnih mjesta stoga pratite kada je vaš red za rezervaciju.

GRIJANJE I HLAĐENJE U DOMOVIMA
Sukladno smjernicama Vlade RH za uštedu energije u domovima će biti regulirana temperatura grijanja u rasponu od 18-21 stupanj, a hlađenja na 25 stupnjeva. Molimo sve studente koji se ne mogu prilagoditi ovakvom režimu grijanja i hlađenja da se na vrijeme obrate Studentskom centru sa svojim željama kako bi pronašli najbolje rješenje na obostrano zadovoljstvo ili neka osiguraju neku drugu vrstu smještaja
Upotreba mobilnih električni uređaja za grijanje i hlađenje u domovima je strogo zabranjena! Molimo sve stanare da vode računa o potrošnji energenata koji su u zadnjih pola godine poskupili preko 300% kako cijene stanarine u domu ne bi rasle.