objavljeno
20 Rujan 2022
Poštovane studentice i studenti, u nastavku su obavijesti o useljenju u Studentske domove, te Učenički-Đački dom u Splitu, u akademskoj godini 2022./23.

1. Svi studenti koji su ostvarili pravo na jedan od studentskih domova u Splitu moći će se useliti u periodu 1. listopada do 7.listopada 2022., od 8.00 sati do 16.00 sati. Oni studenti koji su popunili anketni upitnik i izrazili želju useljenja i prije 1.10. moći će se useliti od 24.9. 2022.

2. Oni studenti koji se u studentski dom usele u mjesecu rujnu, dakle prije 1.10., morat će platiti trošak od 50 kuna po danu korištenja smještaja, jer u periodu mjeseca rujna 2022.g., ne ide subvencionirana cijena za akad. 2022./23.g.

3. Za useljenje je potrebno donijeti i ispuniti sljedeće stavke:

- prilikom useljenja studenti su dužni sa sobom imati dokaz o uplati stanarine za mjesec listopad 2022. (subvencionirane cijene Studentskih domova su na linku web stranice SC-a Split www.scst.unist.hr , pod SMJEŠTAJ, kao i primjer kako popuniti virmansku uplatnicu).

- prilikom useljenja studenti moraju donijeti valjani dokument da su kao redovni studenti upisani u akad. 2022./23.g.

- prilikom useljenja u studentske domove studenti sa sobom moraju donijeti liječničku potvrdu (od svog odabranog liječnika) kao dokaz da mogu boraviti u studentskom domu (liječnička potvrda mora biti novijeg datuma).

- prilikom useljenja studenti sa sobom moraju ponijeti i svoju posteljinu (jastučnicu, plahte-lancuni, prekrivač-deke i sanitarni pribor)

- studenti moraju osobno doći na useljenje u studentske domove (nikako ne smiju poslati nekog drugog, da ih umjesto njih samih useli u studentske domove (kao npr.: roditelji, prijatelji, kolege)!

- studenti tijekom useljenja potpisuju Ugovore o smještaju, Izjave o zaduženju sobe i sobnog inventara, te su se dužni upoznati s Pravilnikom o domskom redu koji se nalazi na web stranici Studentskog centra Split www.scst.unist.hr

- oni studenti koji ne potpišu Ugovor o smještaju do zadnjeg datuma roka useljenja, a to je do zaključno 7.10.2022., do 16.00 sati, te oni studenti koji nisu preko aplikacije rezervirali studentski dom i uplatili rezervaciju sobe, smatrat će se da su odustali od studentskog doma, bez obzira na ostvareno pravo po natječaju !


Jedino u slučaju da studenti dokažu da su u samoizolaciji, ili da su zaraženi Covidom 19, ili da imaju temperaturu iznad 37.2 stupnjeva, mogu useliti i iza 7.10.2022., ali se moraju javiti na mail Voditeljici doma Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Način useljenja u Učenički-Đački dom u Splitu će biti objavljen na web stranici Učeničkog-Đačkog doma u Splitu.