objavljeno
01 Rujan 2023
Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj nakon objave konačnih rezultata će moći rezervirati svoju sobu i dom od četvrtka 7.9.2023. O postupku same rezervacije ćete biti obaviješteni putem svojih mail adresa i weba Studentskog centra najkasnije u srijedu 6.9. Uz rezervaciju sobe možete odabrati cimera s kojim želite stanovati koji je ostvario pravo na studentski dom. Detalji o samom postupku rezervacije i uplati akontacije će biti objavljeni u srijedu. Ako ne rezervirate sobu i ne uplatite akontaciju u iznosu od 100€ smatramo da ste odustali od smještaja u studentskom domu.

Konačni rezultati Natječaja za subvencionirano stanovanje, za akad. 2023./2024.g., kao i Rješenje o prigovorima, bit će objavljeni na web stranici „Studentskog centra Split“ u ponedjeljak 4.9.2023.

Odustajanjem od smještaja u studentskom domu imate pravo na subvenciju za smještaj kod privatnog stanodavca u iznosu od 60 eura. Ako želite prihvatiti subvenciju za privatni smještaj ispunite obrazac na linku: https://forms.gle/evHYibAGZyYaUKwM8