objavljeno
05 Rujan 2023
Rezervacija soba će biti moguća u peridou od 8. 9. 2023. do 12. 9. 2023. u 22h. 

Prije rezervacije vas molimo da se prijavite, kako biste provjerili je li vam rezervacijski sustav uredno radi. Prilikom prijave vidjet ćete vaš interval odabira sobe.
Svi studenti koji su nakon objave Konačne rang liste ostvarili pravo na Studentski dom, dužni su svoju sobu rezervirati preko web aplikacije, uplatiti polog od 100 eura i dostaviti potvrdu o uplati putem obrasca na LINKU  najkasnije do 12. rujna u 22h. 

Sustav za odabir sobe nalazi se na adresi https://www.scst.extensionengine.com

Postupak odabira sobe vam je detaljno opisan u prilogu "Korisnički priručnik".

U prilogu "Lista za odabir smještaja" provjerite jesu li vam uneseni podaci spola točni, kako ne bi imali poteškoće pri odabiru sobe. Provjerite je li vam mail ispravan!. 
Moguće je unijeti samo cimere istog spola. Ako želite dodati cimera suprotnog spola (brat ili sestra, momak ili cura...), potrebno je poslati zamolbu s podacima (ime, prezime, oib, mail) vas i vašeg cimera na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mail vašeg cimera/cimerice kao znak suglasnosti da vam u aplikaciji omogućimo željeni odabir. 
Prilikom rezervacije sobe unesite i željeni datum useljenja u dom (od 28. rujna do 8. listopada). U ovom trenutku vam ne možemo garantirati da ćete u dom moći useliti prije 1. listopada zbog studenata koji trenutno borave u objektu. Neovisno o tome, vi izrazite svoju želju, a mi ćemo vas naknadno obavijestiti jesmo li u mogućnosti to i ispuniti.

U slučaju poteškoća i uočenih nepravilnosti, molimo pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas nazovite na kontakt broj: 099 2222 782.

Svi studenti koji ne rezerviraju svoj smještaj do 12. rujna 2023. u 22h i ne uplate polog od 100 eura smatrat će se da su odustali od smještaja i pristaju na subvenciju od 60 eura za smještaj kod privatnih stanodavaca.

Svi studenti koji imaju financijskih problema ili traže posao mogu se prijavit na posao putem google obrasca na linku ( https://forms.gle/V8bwiwQVVkjBkxsAA ) i Studentski centar će im omogućiti da kroz par dana rada isplate svoju stanarinu.

NAPOMENA

S obzirom na upite o kupovini i prodaji mjesta u domovima po raznim grupama i forumima dužno smo vas izvijestiti i upoznati s posljedicama:

Ako ste ostvarili pravo na subvencionirani smještaj u domovima Studentskog centra Split, a niste ga konzumirali, već ste izvršili bilo kakvu vrstu ustupanja kako smještaja tako i dobivene subvencije drugim osobama, snosite kazanu odgovornost za kazneno djelo prijevare.
Utvrđenu zlouporabu uprava Studentskog centra dužna je formalno procesuirati prema svim sudionicima te pozitivno prema pravnim propisima Republike Hrvatske, Kaznenom zakonu, temeljem kojega postoji mogućnost zatvorske kazne.Sukladno internim aktima svi sudionici gube pravo na smještaj za cijelo vrijeme studiranja.
Kontrole u domovima provodit će se jednom mjesečno, a naši djelatnici mogu vas legitimirati. Pozivamo vas da ne kršite Zakon!

image004g