objavljeno
21 Rujan 2023

Poštovane studentice i studenti, u nastavku su obavijesti o načinu useljenja u Studentske domove, te Učenički-Đački dom u Splitu, u akademskoj godini 23./24.

1. Svi studenti koji su ostvarili pravo na jedan od Studentskih domova u Splitu moći će se useliti u periodu od 1. listopada do 10.listopada 2023., od 8.00 do 16.00 sati. Oni studenti koji su popunili anketni upitnik i izrazili želju useljenja i prije 1.listopada moći će se useliti od 23.rujna 2023.

2. Oni studenti koji se u studentski dom usele u mjesecu rujnu, dakle prije 1.listopada, morat će platiti trošak od 11,00 Eura po danu korištenja smještaja, jer u periodu mjeseca rujna 2023.g., još ne kreće subvencionirana cijena za akad. god. 23./24.

3. Za useljenje je potrebno donijeti i ispuniti sljedeće stavke:

- prilikom useljenja studenti su dužni sa sobom imati dokaz o uplati stanarine za mjesec listopad 2023. (račune za stanarinu za mjesec listopad 2023.g studenti će dobiti putem svojih mail adresa, te prilikom useljenja u studentski dom studenti moraju donijeti dokaz o uplati stanarine za mjesec listopad 2023., kao i dokaz o uplati akontacije koju ste podmirili prilikom odabira sobe.

-prilikom useljenja studenti moraju donijeti valjani dokument kojim potvrđuju da su redovni studenti upisani u akad. god. 23./24.

- prilikom useljenja u studentske domove studenti sa sobom moraju donijeti liječničku potvrdu (od svog odabranog liječnika) kao dokaz da mogu boraviti u studentskom domu (liječnička potvrda ne smije biti starija od 15 dana).

- prilikom useljenja studenti sa sobom moraju ponijeti i svoju posteljinu (jastučnicu, plahte-lancuni, prekrivač-deke i sanitarni pribor za održavanje sobe)

- studenti moraju osobno doći na useljenje u studentske domove (nikako ne smiju poslati nekog drugog, da ih umjesto njih samih useli u studentske domove (kao npr.: roditelji, staratelji, prijatelji, kolege)!

- studenti potpisuju Ugovore o smještaju, Izjave o zaduženju sobe i sobnog inventara, te su se dužni upoznati s Pravilnikom o domskom redu koji se nalazi na web stranici Studentskog centra Split www.scst.unist.hr

- oni studenti koji ne potpišu Ugovor o smještaju do zadnjeg datuma roka useljenja, a to je zaključno sa 10.listopadom.2023., do 16.00 sati, te oni studenti koji nisu preko aplikacije rezervirali studentski dom i uplatili akontaciju, smatrat će se da su odustali od studentskog doma, bez obzira na ostvareno pravo po natječaju!


Način useljenja u Učenički-Đački dom u Splitu će biti objavljen na web stranici Učeničkog-Đačkog doma u Splitu.