objavljeno
06 Listopad 2023

Raspisan je Natječaj za dodjelu smještaja za studente u redovitom statusu „Sveučilišnog studija Hotelijerstvo i gastronomija“ u Makarskoj , za akademsku 2023/2024. godinu.Svu potrebnu dokumentaciju; Obrasce za prijavu B1, B2, B3, B4  - ovisno o godini studija, tekst Natječaja, tekst Pojašnjenja za potrebnu dokumentacije, tekst Pravilnika MZO-a, te sve ostale potrebne dokumente i obavijesti možete preuzeti u prilogu objave, odnosno ispod teksta u dokumentima za preuzimanje.

Također, uz sve ostale dokumente i obrasce za preuzimanje, imate i link za PRIJAVU (PRIJAVA NA NATJEČAJ) putem A obrasca koji je obavezan, a koja prijava preko linka na web stranici SCa traje do 20.10.2023do 15.00 sati.

Nakon što se putem linka prijavite na A obrazac, te popunite PRIJAVU na A obrascu i Izjavu o članovima kućanstva, koja se nalazi u produžetku A obrasca, tada sve treba isprintati i potpisati, kao i B obrazac (obrazac ovisno o godini studija), te sve zajedno sa svom ostalom dokumentacijom donijeti OSOBNO na adresu:

 

SVEUČILIŠNI STUDIJ HOTELIJERSTVO I GASTRONOMIJA”

FRANJEVAČKI SAMOSTAN, FRANJEVAČKI PUT 1, 21300 MAKARSKA                                

S naznakom:

-Dokumentacija za prijavu na natječaj za upis u smještajne kapacitete u gradu Makarska,  akad.2023./24., za studente „Sveučilišnog studija Hotelijerstvo i gastronomija“ u Makarskoj

  

Natječaj traje do 23.10.2023. za donijeti osobno svu dokumentaciju u referadu fakulteta (do vremena do kada referada radi), a prijava putem linka ON LINE , koji se nalazi na web stranici Studentskog centra Split, traje do 20.10.2023. do 15.00 sati !

Prijava-obrazac A i Izjava o članovima kućanstva, za prijavu na natječaj putem ON-LINE je dostupan na idućem linku:  PRIJAVA NA NATJEČAJ