objavljeno
12 Rujan 2023
Spuštanje rang liste za smještaj u studentske domove će započeti 15.9. u 8:00h na način da će studenti ispod crte imati priliku rezervirati smještaj putem aplikacije na linku.
https://www.scst.extensionengine.com/

Prvi ispod crte ima pravo prvi i rezervirati. Svako 10 minuta će se omogućiti sljedećoj osobi mogućnost rezervacije smještaja sve dok bude slobodnih kreveta, stoga pratite kada je vaš red za rezervaciju. Ako preskočite svoj red mjesta vam se mogu popuniti.

Trenutno je ostalo na raspolaganju 75 kreveta u studentskom domu Hostel Spinut , 33 kreveta u studentskom domu Bruno Bušić i 2 kreveta u domu na Kampusu.

Sve informacije o postupku rezervacije imate objavljene na linku te ih detaljno pročitajte.
https://www.scst.unist.hr/novosti/smjestaj-vijesti/1985-rezervacija-soba-u-studentskim-domovima

Nakon odabira sobe molimo vas da uplatite 100€ za potvrdu rezervacije najkasnije u roku od 24h od rezervacije na račun Studentskog centra i ispunite obrazac na linku https://forms.gle/CaLhiRFFbh4Jo6UA9 .

Odustajanjem od smještaja u studentskom domu imate pravo na subvenciju za smještaj kod privatnog stanodavca u iznosu od 60 eura. Ako želite prihvatiti subvenciju za privatni smještaj ispunite obrazac na linku: https://forms.gle/evHYibAGZyYaUKwM8